WEBER GRILL MASTER

"Ik BBQ voor jou"

Of het nu gaat om BBQ recepten, BBQ bereidingstips en andere toffe BBQ producten het gaat om jouw beleving.

Weber Demokok
Indien u behoefte heeft aan een demonstratie of workshop waar kwaliteit en merkbeleving hoog in het vaandel staat, dan bevelen wij u graag onze officiële Weber Gril Master demokoks aan.
Deze Weber demokoks zijn namens Weber getraind en gecertificeerd en beschikken over alle vaardigheden en (presentatie)middelen om een professioneel en onnavolgbaar topevenement neer te zetten.

"Official & Certified Weber Grill Master"

Aantrekkelijk demonstratieprogramma's
Tijdens de demonstraties wordt op uiterst professionele wijze een rijke variatie aan innovaties getoond door een ervaren grill meester. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de verschillende grill technieken en het gebruik van de deksel en de verschillende accessoires. Ook algemene informatie over de barbecues en bijpassende recepten komen uitgebreid aan bod.

BBQ Workshops
Met een groep de fijne kneepjes van de BBQ leren én culinaire mogelijkheden ontdekken?

Onder leiding van een van onze GrillMeesters leert u diverse bbq technieken en staat culinair barbecuen centraal. Voor alle wanna-be grilmeesters van Nederland. Barbecuen kan het hele jaar door. Je kunt de meest waanzinnige gerechten bereiden op de barbecue. Je moet alleen weten hoe. Daarom krijg je van ons veel hints, tips en recepten. Voor je het weet ben ook jij een echte meester of meesteres op de grill!
BASICS Q DADDY Q | BACHELOR Q

"Leer weberen en wordt een backyard hero!"

Weber Grill Acadamy
Wereldwijd zijn er meer dan 100 Weber Grill Academy locaties die barbecueworkshops verzorgen. Onze Grill Academy gasten leren diverse gerechten te bereiden op de barbecue, van vis en vlees tot cake en groenten. Er zijn verschillende prijsklasses voor de workshops en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor data: Klik op WORKSHOP of DEMONSTRATIE

Neem gerust CONTACT op voor informatie of reservering