TAPAS BBQ


Terwijl uw eigen GrillMeester Chef lekkere hapjes klaar maakt op de BBQ kunt u fijn bijpraten met uw gasten. Met regelmaat worden hapjes uitgeserveerd aan uw gasten. Een scala aan hapjes en smaken zorgen ervoor dat u samen met uw gasten kunt genieten van een culinaire barbecuebeleving.
Tapas BBQ als u iets anders en echt iets bijzonders wilt.

“Bijpraten en culinair genieten van diverse BBQ smaken”

Als gastvrouw of -heer ook genieten?
Als initiatiefnemer van een familiefeest, verjaardag, zakelijke bijeenkomst of “gewoon” een gezellig samenzijn met collega’s, vrienden en/of kennissen wilt u ook genieten en 100 % aandacht kunnen geven aan uw gasten. De TAPAS BBQ is een ware beleving van wat er allemaal voor lekkers op de BBQ gemaakt kan worden. Terwijl de Chef de heerlijke hapjes bereidt op de BBQ kunt u een goed gesprek voeren met een familielid, relatie, vriend, kennis of collega. De bediening serveert regelmatig een hapje uit.

“Gegarandeerd een top feest!”

Geen “We gaan eten” effect!
Er ontstaan met dit concept geen onderbrekingen in de conversaties, wat de gezelligheid een positieve impuls geeft. Doordat regelmatig hapjes uitgeserveerd worden aan uw gasten, en geen “aanval” op een buffet, blijft het gezellig en leuk voor zowel gasten als gastheer of -vrouw.

“Het ultieme bbq catering concept!”

Culinaire barbecuebeleving
Een grote diversiteit aan BBQ-hapjes en smaken. Een speciaal samengestelde combinatie van vis, gevogelte, vlees, schaal- en weekdieren, groenten en fruit BBQ-hapjes zorgen voor een culinaire barbecuebeleving met het accent op genieten en gezelligheid.

” Verzorgt door Official & Certified Weber Grill Master

Serveren
De BBQ-hapjes worden opgemaakt en uitgeserveerd door ervaren bediening. Daarnaast verzorgt hij/zij de voor de mise en place, ondersteunt de Chef en voert afsluitende werkzaamheden uit als opruimen en schoonmaken. Als gastheer of -vrouw kunt u communiceren met de bediening zodat u totaal ontzorgd wordt.

Andere BBQ-inspiraties van GrillMeesters:

  • BBQ MET CHEF compleet verzorgde BBQ-feesten met eigen ervaren barbecue Chef.
  • URBAN BBQWINTER BBQKIDS Q BBQ-thema’s met eigen barbecue Chef.
  • TAPAS BBQ door de Chef verwent worden met heerlijke hapjes van de BBQ.
  • BBQ WORKSHOPS met een groep de fijne kneepjes van de BBQ leren en culinaire mogelijkheden ontdekken.

Op de RECEPTEN pagina staan diverse heerlijke hapjes en gerechten om uit te proberen. 
De TIPS & TRUCS van GrillMeesters kunnen handig zijn om de basisvaardigheden snel onder de knie te krijgen en zelf aan de slag te gaan. Handige LINKS naar onmisbare BBQ adressen.