BBQ MET CHEF

De compleet verzorgde BBQ & Party catering met eigen ervaren barbecue Chef. Samen met uw gasten genieten. Culinaire recepten van de BBQ.
Samen met uw gasten genieten. Culinaire recepten van de BBQ. Netjes opgemaakt op het buffet of uitgeserveerd door onze bediening. Samen bepalen we de gerechten die u graag wilt eten. GrillMeesters verzorgt de bbq’s en (eventueel) de rest.

“Vier seizoenen lang genieten van de ultieme barbecuebeleving”

Bij GrillMeesters is BBQ niet beperkt tot de het zomerseizoen. Er zijn voldoende BBQ-technieken die het mogelijk maken om het hele jaar door te genieten van lekker eten én buitenkoken.

“De concepten staan garant voor de perfecte barbecuebeleving”

In de sneeuw genieten van WINTER BBQ hartje winter bij het knisperend haardvuur?
Diverse gerechten zijn prima te bereiden zijn in de “winterse kou”. Het geeft een extra beleving om in de winter lekker te koken in de buiten lucht. Koude lucht zorgt voor een andere verbranding van de brandstof in de bbq en dat moet je een keer beleven.

Wat dacht u van URBAN BBQ op het dakterras 3 hoog achter in hartje Amsterdam?
In een levende stad is de bbq niet meer weg te denken. Samen met vrienden, familie en/of collega’s is er veel mogelijk. Op het dakterras, tuin of park is het prima vertoeven met heerlijk bbq gerechten en een drankje.

The Young Ones
Kinderen zijn echte fijn proevers en vinden barbecue vaak erg leuk en lekker. Tijdens het BBQ-feest kunnen de kinderen gewoon mee doen en smikkelen van de speciale kinderrecepten van de Chef of een speciaal voor kinderen ingerichte KIDS Q doen onder begeleiding van de Chef.

Neem gerust CONTACT op voor informatie of reservering !

De BBQ-inspiraties van GrillMeesters:

  • BBQ MET CHEF compleet verzorgde BBQ-feesten met eigen ervaren barbecue Chef.
  • URBAN BBQWINTER BBQKIDS Q BBQ-thema’s met eigen barbecue Chef.
  • TAPAS BBQ door de Chef verwent worden met heerlijke hapjes van de BBQ.
  • BBQ WORKSHOP met een groep de fijne kneepjes van de BBQ leren en culinaire mogelijkheden ontdekken

 

Op de RECEPTEN pagina staan diverse heerlijke hapjes en gerechten om uit te proberen.

De TIPS & TRUCS van GrillMeesters kunnen handig zijn om de basisvaardigheden snel onder de knie te krijgen en zelf aan de slag te gaan. Handige LINKS naar onmisbare BBQ adressen.